Trinn 1. Se etter en nyere versjon av programmet

Før installasjon sjekker installasjonsveiviseren oppdateringsserverne til Kaspersky for nyere versjoner av Kaspersky VPN Secure Connection.

Hvis installasjonsveiviseren ikke finner en nyere versjon av programmet på oppdateringsserverne til Kaspersky, vil den installere gjeldende versjon.

Hvis veiviseren finner en nyere versjon av Kaspersky VPN Secure Connection på oppdateringsserverne til Kaspersky, blir du bedt om å laste den ned og installere den på datamaskinen.